Tisdag i Linköping

Just nu:

- Pluggas det inför matte-duggan på torsdag
- Fixas det med overallen som kom idag
- Planeras det inför nollephesten på lördag, det är balklänning som gäller! Frågan är bara hur man ska ta sig dit/hem... Kickbike är ett alternativ! Någon som har en att låna ut?
- Funderas det huruvida det går att dansa skotsk folkdans i balklänning

Pluggsöndag

Två pluggande tjejer, som ni ser!



I wanna kiss you every minute every hour every day

Lyckad kväll!

Igår var det SOF och Fortes utedisco och vi körde på en förfest hemma hos mig innan. Det var runt 20 pers i min etta men det gick kanonbra! (Om vi bortser från bokhyllan som välte halvvägs som Sofie fångade och om vi bortser från jacket i väggen...) Vi hade riktigt kul, det var folk från min klass, faddrar från min klass och så några av mina mysiga pojkar från B-klassen också. I morse roade jag mig åt att läsa kylskåpspoesin som skapades igår, man borde låta fulla människor syssla med sånt oftare, haha!

Trots att jag var nykter (är helt stört förkyld i halsen, kan knappt prata så jag skonade den igår) så lyckades jag stuka en fot. Gött jobb. Nu har jag varit på Coop och pantat alla burkar jag hittade i min lägenhet i morse och köpt godis för pengarna. Haha, så ska det va.

Nu blir det ett besök på Barnhemsgatan (Jakob & Elin) och sen ska Sofie komma hit och vi ska plugga och mysa och tjejsnacka. Helt galet, att man alltid behöver det där tjejsnacket. Slänger upp lite bilder från igårkväll med!



Folk! (Ja, det är bara killar i vår sektion...)



Pernilla, Erika och Gustaaaaaaaaav



Daniel, Staffan och Sofia



Jonas



Jag och Staffan



Jag, Staffan och Gustaaaaaaav
När kortet togs:
Jag: Varför skrattar Mikael åt oss? (Mikael fotograferade)
Staffan: Jag tror inte han skrattar åt dig iaf...


Bilder från Nolle-P


Har inte tagit mycket bilder alls under dessa veckor utan låtit andra människor stå för den insatsen men några kommer här ändå!



Min ylle(filt)slips som jag har burit varje dag dygnet runt. De som inte burit slips har fått kabellås runt halsen istället. True story.



Vi blev medlemmar i Sveriges ingenjörer och fick finfina tygmärken.



Mitt kylskåp har fin poesi. Som passar kanonbra när vi går runt 250 Nollan i slips. Slipsorgie. Mmm.



Igår var det München Hoben, tysk ölfestival. Öl i sejdel var det som gällde, jag har aldrig druckit så mycket öl förut! Vilket iofs inte säger så mycket då jag inte hade druckit en öl innan jag flyttade till Linköping. Men ändå. Det var en extremt rolig kväll!



Min Nolleslips blev uppäten lite. Men man måste ha kvar den ändå. Det är tradition att faddrarna äter slipsarna på Hoben och sköljer ner dem med öl. Another true story!

Jag mår så himla bra, mina vänner.

Hej

Nu tänkte jag sticka och handla men regnet öser ner utanför mitt fönster här i Linköping så jag skjuter den planen framåt lite. Jag har nämligen min första lediga kväll på 8 dagar vilket jag firar med att handla lite. Är i mitten påväg mot slutet av Nolle-P, vilket har varit det sjukaste jag har varit med om hittills i mitt liv, tror jag. Och det menar jag på ett positivt sätt.

Jag har aldrig ätit så lite, sovit så lite och druckit så mycket så många dagar i rad. Helt galet. Aldrig pluggat så mycket men heller aldrig tyckt matte varit så roligt. Så därför tänker jag strax sticka och handla och sedan hugga in på våra hemuppgifter i matten. Det är inte bara det att vi festar hela nätterna, vi pluggar 8-17 varje dag. No lie.

Mitt liv börjar om här och nu och jag gillar det.

Jag slutar inte blogga riktigt än, har ju lovat bilder från lägenheten. Men det kan dröja ytterligare veckor. Puss på er, jag saknar er hemma lite också faktiskt! (Sanna, jag har hittat en till som börjar asgarva så fort man säger 29 maj :D)



Mitt hår är fortfarande kort. Konstigt.

Goodbye A-a

Om 10 minuter låser jag ytterdörren här på Timmervägen och går ner till stationen. Det bästa med Alvesta, stambanan och kust-till-kust-banan mitt bland oss, haha. Hur som helst så sätter jag mig på ett x2000 norrut och hoppar av 85 minuter senare. I Linköping.

Jag flyttar nu. Om jag känner mig själv kommer jag aldrig mer att vara skriven i Alvesta. Det kommer alltid vara min hemort, min trygga uppväxt. Men jag drar nu.

Tack så länge, Alvesta!

Stilig karl

Min arbetsgivares son är 24 och sådär jobbigt snygg. Han ser ut som en blandning mellan Ben Affleck...




... och Andreas Thorkildsen. (No lie!)



Det är så jobbigt att man inte riktigt säger normala saker i hans närhet och stammar (sen när började jag stamma?) och har sig. Dock kommer jag nog aldrig träffa honom mer och så var det den där frun och barnet...

Hejdå håret

Jag har klippt av en massa hår, igen. Så nu på två månader har jag gjort mig av med 35 cm hår. Det är ganska mycket... Känns tomt nu men hoppas jag kommer gilla det. I annat fall så växer det ju ut igen!

Så nu har jag börjat med mitt sista projekt vilket är att packa klart, för i morgon åker jag och mamma upp till Linköping med en massa saker. Packade mina skor igår, och jag har alltid intalat mig att jag inte är en sån tjej som har en massa skor, ändå blev det en hel flyttkartong full... Så gick det med de höga tankarna om mig själv!

Här kommer två bilder på håret så länge, galet kort för att vara jag!

(Jämför med bilden i föregående inlägg, så ser ni hur mycket jag klippt!)




Lite hej så länge med tjejer

Som ni såg träffade jag gänget i lördags kväll. Igår var Tina här och vi fixade båda lite inför våra flytter, hon sticker till Oslo samtidigt som jag till Linköping.

Idag var Victoria här och vi kikade på High School Musical, alla tre filmerna. Vi gillar att nörda oss med dem! Jag menar, tittar man på Grease är det kult men HSM är töntigt? I så fall är vi mer än gärna töntiga!

I morgon ska Emelie och Josse titta in och jag ska klippa mig och packa klart, för på torsdag åker jag och mamma upp till Linköping med massa grejer. Så jag säger hej så länge till många fina flickor nu i dagarna. Lätt att bli lite sentimental när man promenerar genom Alvesta och ser huset som man lärt sig allt i och vuxit upp i och veta att man bara bor där i 5 dagar till...


SoSaAnSo

Sista kvällen med gänget på vad som känns kommer bli ett tag. Vissa stannar kvar och vissa (läs: jag) åker iväg nu om bara någon vecka. Hur som helst hade vi det kalaskul, har inte skrattat så mycket på väldigt länge.

Värt att notera att det är varmt att ligga sked 4 pers i en 120-säng.


The Ark, helt enkelt

Hur bra var The Ark?



Lika bra som Martin Axéns rumpa (till vänster där uppe).



Magiskt. Nu ska jag slänga in en till bild, så får ni se hur fint jag hade det! Bra platser, bra sällskap, bra sångröst efteråt (okej det där var en lögn...) och bra kväll. Helt enkelt.






All good things come to an end

Jag slutar blogga inom en månad.

Om jag ska ha en blogg och hålla den vid liv vill jag göra det helhjärtat och det känns inte som att den varit med mig riktigt ordentligt den sista tiden. Det har känts mer som ett måste än något jag gör för min skull, det här med bloggen. Så jag ser det som ett naturligt avslut när jag flyttar till Linköping. Bloggen är en Alvesta-grej. En Alvesta gymnasium-grej, till och med. Det är tack vare gymnasiet bloggen startades och de roligaste inläggen bygger också på händelser därifrån.

Oroa er inte, bloggen kommer alltid att ligga kvar här på sin plattform så att ni och jag (jag vet att jag kommer att göra det) kan gå in och läsa vad för hyss vi hittade på i september 2008, till exempel.

Ikväll blir det The Ark i Växjö. The Ark är ett av mina sex stora val (The Beatles, Bon Jovi, Queen, The Ark, Michael Jackson, Håkan Hellström) så det ska bli fint att se dem live kan man ju uttrycka det lite milt.



En random solbränd bild.

Försöker vi väl igen då

Som sagt så hade mitt inlägg om mitt nyckelben försvunnit helt. Här kommer bilden igen. Den är dålig och man ser bara en liten bula på ena sidan halsen och inte på andra. Det är det som är grejen, typ. Det är halvt ur led och har varit det i två år men det är "helt normalt" som doktorn som magnetröntgade mig sa. Nu vet ni varför jag är skev iallafall.




Var tog det vägen?

Jag skrev ett långt fint inlägg i morse om mitt nyckelben som är ur led, and now it's nowhere to be found.

Undrar vem som snott det. Jag publicerade ju det och såg det på min blogg. Ytterst skumt. Får lägga upp det imorgon istället, nu måste jag sova innan jag ska upp och jobba imorrn igen. Hej Röda Huset!

Tänderna färdiga

Tänkte berätta för er att jag har slutat använda tandskena på natten. Den har jag haft i 1½ år nu sen jag tog bort tråden på tänderna, allt för att de ska hålla sig fina livet ut bla bla... den ser ut som en sån skena som hockeyspelare och boxare har, fast min är formgjuten exakt efter mina tänder.

Så efter 6½ år med tandställningar av diverse slag är jag fri!



Tuggtugg nomnom.

RSS 2.0