Inga mer problem (för tillfället i alla fall)

Tack vare Josse så kunde jag titta på de två sista avsnitten av True Blood i eftermiddags istället för att plugga. Jag var lite rädd där ett tag att jag faktiskt skulle bli tvungen att sätta mig ner och göra kemi. Tack Josse för att jag slapp! Och tack Annie och Malin också som hjälper till.

Finns det någon bättre bild som beskriver min och Josses relation?

Fixat pokerface och problem med tv-serier (HJÄLP MIG!)

Nu har jag kommit på hur man fixar sig ett permanent pokerface! Ansiktsmask som är riktigt krämig och grötig medförde i alla fall i mitt ansikte att jag inte kunde röra på kinderna eller läpparna efter ca 30 sek. När jag tog en bild och skulle försöka pressa fram ett leende blev det väldigt, väldigt fejkat.


Hur som helst så behöver jag hjälp av mina tv-serie-geek-vänner! Jag tittar som kanske bekant på True Blood och har nu bara 2 avsnitt kvar på säsong 2. Dock har sidan som jag tittar på mina avsnitt på börjat bråka otroligt mycket med mig och mitt i varje avsnitt kommer en reklambanner upp som man måste anmäla sig på innan man får titta vidare. Dessutom finns det inte alltid någon reklambanner att anmäla sin falska mailadress på utan där sitter jag och får inte titta vidare.

Därför måste ni hjälpa mig! Vilka sidor tittar ni ifrån? Jag är i starkt behov av en ny sida som delar ut True Blood, sidan jag använder nu är http://watchxonline.com.


Nu vet jag varför

Hej alla mina bloggläsare,
ni i Alvesta, Växjö, Moheda, Lammhult, Vislanda, Kalmar, Västervik, Älmhult, Lund, Norrköping, Linköping, Falun, Knivsta, Täby, Örebro, Uppsala, Hylte, Reftele och var överallt annars i världen ni befinner er.

Det här är min blogg och jag vet varför den finns - den är mitt dagliga vykort till er. Om jag kunde så skulle jag skrivit personliga handskrivna brev till er allihop för det är det jag tycker om och det är det jag vill. Men då det inte är fysiskt eller psykiskt möjligt så får ni det såhär. Genom min blogg. Det är det som är syftet! Ett vykort där ni får följa med i mitt liv, jag berättar för er vad jag gör och hur det står till. Som ni ser står det endel städer där uppe och jag har även lite läsare utomlands då och då.

This is for you!

It's all in his eyes

Ikväll tog jag med mig Sanna, mitt körkort och en bil in till Växjö. Vi handlade julklappar/presenter (två var på typ en kvart, hur effektivt är inte det?) och sen gick vi på New Moon precis som resten av världen. Dock tänker jag inte gå in på så mycket vad jag tyckte eftersom det är en läskig värld vi lever i där vi inte får tycka vad vi vill om saker och ting utan att folk ska blänga snett på en. Det är så dumt. Jag håller det för mig själv den här gången, alla mina tankar!

Nu är det paus i IDOL och jag drunknar i Eriks ögon. Inte bara det att han sjunger mitt favoritband alla kategorier ikväll, hans ögons lidelse och intensivhet (okej, det ordet finns nog inte) tar mig med helt bortom all kontroll. Min favoritlåt förra veckan, mitt favoritband denna. Han borde börja inse att vi är som gjorda för varandra.


Mina väggar skvallrar bara om en sak - skalbaggarna är mina!

Jens drömmer konstiga saker del 2

Lite senare fortsatte konversationen såhär...

Jens säger:

jävlar björn.
men jag hann ju inte berätta klart
det var så jävla weird
•  Sofia säger:
nej men du ville ju inte?
hahaha
go on
Jens säger:
vi var ju på orienteringsskattjakt
så skulle vi gå över sjön
Jens säger:
på ett ställe
så kom vi till en gård
och då hade jag fått en sån där spruta av dig
SOM JAG HADE I BAKFICKAN
•  Sofia säger:
hahahahah
och du satte dig på den och fick den i skinkan?
Jens säger:
så när vi kom till gården
nej
så kom det hundar mot oss
så blev jag rädd
så sa du att jag inte fick använda sprutan på dem
•  Sofia säger:
nej det fick du inte
Jens säger:
sen kom ägarna ut
och så var det weird
så träffade vi andra som var med på skattjaktsorienteringen
sen sprang de iväg
sen vaknade jag
FÖR JAG HADE LEGAT PÅ MIN VACCINARM

Jens drömmer konstiga saker

Jens säger:
hej
du var med i min dröm, vi sprang orientering och blev attackerad av en björn
du högg björnen med en spruta så den somnade
Sofia säger:
HAHAHAHA
va duktigt av mig
Jens säger:
det bästa med hunden
BJÖRNEN*
var
att när han bet mig i handen
så började det inte ens blöda
OCH DET VAR DITT FEL ATT DEN ATTACKERADE OSS
•  Sofia säger:
vad gjorde jag?
Jens säger:
vi hittade ett bo
så var det en liten unge
Jens säger:

så gick du nära
hur dum får man vara?
•  Sofia säger:
den var väl söt antar jag?
Jens säger:
ja
MEN DU FICK OSS NÄSTAN DÖDADE  
•  Sofia säger:
men jag räddade oss? är inte det viktigt?
Jens säger:
jo
det är sant.
du är nog inte så dum ändå
•  Sofia säger:
tacka mig
Jens säger:
nej, du var nära att döda oss i min dröm
•  Sofia säger:
men åh
det här funkar ju inte
jag räddade ju oss
Jens säger:
MEN DU SABBADE NÄSTAN
SABBA INTE NU SOFIA

Historiaplugg deluxe

Idag gick jag upp alldeles för tidigt utan att märka det men satsar helt enkelt på att göra klart min historia så att jag slipper det nästa vecka när jag nästan inte är hemma. Just nu är det Henrik VIII som jag skriver om, vilket osökt fick mig att tänka på tv-serien The Tudors som gick på TV för något år sedan där Jonathan Rhys Meyers spelade Henry VIII i England.


Om det här hade varit vår kung nu så hade det inte varit mycket motsättningar mot monarkin tror jag...

Simons tal

Jag måste berätta en galet kul grej som hände ca en minut innan vi skulle börja hålla våra tal idag på svenskan. Vi fyra tjejer och Simon satt i ett grupprum och gick igenom varandras tal lite kort. Simon skulle tala om vänskap.
Sanna: Du har väl inte en sån inledning man inte får ha?
Simon: Vilken inledning får man inte ha?
Sanna: Ja, typ, "jag har valt att prata om vänskap.."
Simon: ...
Sofia: Äh, men du får väl säga nåt typ... "Inledningar är inte så viktigt, men det är däremot vänskap"


Så då gjorde han det! Svenska-G blev helt såld på hans inledning, hon berömde honom i en kvart för den! "Åååh Simon du är så vitsig"

Helt otroligt kul, svårt att hålla sitt pokerface där...

Barndomsmusik

Är inte det här en sjukt bra låt? Helt pepp blir man! Även om texten kanske inte är det mest rörande är den riktigt härlig!

Ja, Spice Girls alltså...

Dagen har bestått av att köra till skolan (observera köra), hålla nationella talet i Sv B, hjälpa Simon med hans inledning (mer om det i ett senare inlägg), köra raggarrunda med Sanna, Sara, Therése och Simon på lunchrasten, ha kemi och köra hem igen.

Nu - historiaplugg inför provet på fredag!

Det går bra nu

Jag har levt på adrenalin sen halv fyra i eftermiddags och vid 19-tiden kom jag på att jag inte ätit något sedan 11. Dock kände jag inte någon hunger över huvud taget, men jag åt en bit mat i alla fall. Mycket konstigt sätt av min kropp att bete sig på.

Det har blivit ett antal raggarrundor ikväll och jag kan inte annat än älska att få skruva upp volymen till min nivå för dagen och glida runt. Nej Sanna, jag ser inte manlig ut när jag kör, bara lite... Det syftas på att jag sitter med benen brett i sär och med vänstra armbågen på dörren, och handen på ratten lite lagom slappt sådär. Jag vet inte om det stör min image, i så fall kanske jag ska ändra på det.

Annars så har jag fått juljobb på posten också! Hur bra som helst, runt 4000 kommer jag att tjäna på att sortera julkort och annat skoj. Dessutom kan jag och tjejerna vara med på innebandyturneringen i skolan, vi fyra måste försvara NVs ära för allra sista gången nu. Får se hur det slutar.

Vad händer annars?
Nationellt prov i morgon i Sv B - det är talet som ska hållas. Det känns stabilt. På fredag är det prov i Matte E och Historia, och sen på lördag är det öppet hus på det nya "musikgymnasiet" som Alvesta gymnasium ska förvandlas till. Jag ska vara med och spela och det ska även Adam Tensta. Där ser ni vilken klass jag håller ;)

Veckan efter denna är det stora julshowsveckan vilket innebär 6 timmar träning måndag och tisdag kväll, och sedan 6 shower inför 300 pers vardera på onsdagen och torsdagen. Jag ska spela en låt solo och utantill, så det ska bli en spännande upplevelse.

Nu ska jag försöka få lite sömn i min uppstirrade kropp, godnatt!

För jag har...

... KÖRKORT! TJOHOO!

Detta är en av grejerna som tyngt mig på sistone men nu är jag påväg UPPÅT! =D

Mitt hjärta skuttar lite extra

I somras när vi var ett gäng hemma hos Jonna så satt jag och Anton ute på familjen Axboms altan och sjöng för full hals. Anton för att han var full, och jag för att jag tycker om att sjunga. Då sa Anton att jag skulle spela min favoritlåt och då blev det Bon Jovi - Always. En helt fantastisk låt!

För att komma till saken; ikväll ska Erik Grönwall sjunga just Always i IDOL och de som har pratat med mig de senaste veckorna vet att han är min överlägsna favorit. Hur bra blev inte det här då? Jo, strålande!

Här har ni mästerverket med Bon Jovi!

Dagens goda gärning

Idag står regnet som spön i backen och när man väl satt sig på sin cykel vill man bara trampa hem så fort som möjligt. Men när jag och Sanna precis ska trampa iväg så är det en söt liten gubbe (jag har en fettisch för söta gubbar) som i regnet försöker ta sig ner för trappan vid Stenlyckes skolgård. Han måste hålla med båda händerna i räcket för att kunna traska ner och han kunde på så sätt inte få med sig sin rullator. Så jag kände mig helt enkelt tvungen att hoppa av cykeln, småspringa fram till gubben och fråga om han ville ha hjälp. Ja, jag fick gärna bära ner hans rullator för trappan. Sagt och gjort och sen kunde jag cykla hem med gott samvete!

Resultatet från högskoleprovet hade kommit med, 1.3 är inte illa :)

"Men... det är ju du som ringer!"

Rubriken syftar på en väldigt märklig men rolig händelse som utspelade sig när Sanna och jag stod vid våra cyklar för att bege oss iväg åt var sitt håll, vi småpratade lite och så ringde min telefon. Jag tog upp den ur fickan och kikade nyfiket på vem det var som ville mig något. På displayen hade då en väldigt vacker bild av Sanna dykt upp och jag förstod inte alls.
Jag: Men... det är ju du som ringer?
Sanna: Jag? Men jag står ju här?
Jag: Ja, men titta, *visar mobilen*, det är ju du!
Sanna: Jahaja, men det var inte hemnumret då?
Jag: Nääe...
Sedan stod vi tysta ett par sekunder och tittade förbryllat på varandra och telefonen. Till slut plockar Sanna upp sin mobil från väskan och avslutar samtalet hennes telefon ringde mig. Mycket märkligt.

Ikväll ska jag först iväg och sjunga med kören och sedan ska jag och Sofia boxas, antagligen för sista gången för mig. Jag har varit vikarie i Sannas namn på boxen nu när hon har opererat i benet och inte fått anstränga sig. Men det har varit hittills 4 sjukt roliga boxkvällar med mycket träning, stön och stånk =D

Jag är skitsugen på att blogga mer, men jag har typ 4 prov på 5 dagar snart så... nej, skulle inte tro det. Jag måste faktiskt ha ett annat liv också. Men jag ska göra en ny header till min riktiga återkomst! Har en riktigt bra idé. Den som väntar får se!

Travis - Side

We all live under the same sky.

Ett litet problem

Jag har en liten blåsa längst ut på tungspetsen, ni vet som man kan få om man försöker dricka brännhett te. Problemet är att det inte är nådigt plågsamt att spela flöjt då. Aj.

Så att ni vet att jag lever

Hej bloggen, jag är världens sämsta bloggerska nu och det vet jag om.

Dock har det sina anledningar, och jag kommer börja blogga på nytt igen inom en månad, som senast, det ska jag faktiskt! Jag ska bara ta mig igenom lite saker först. Mitt humör var besviken, sur, ledsen, förbannad, upprörd, förbryllad och arg inom bara några timmar och allt detta för en liten skitsak. Men det finns mycket som ligger bakom, spännande va?

Hur som helst, håll ut. Det kommer!


RSS 2.0