Jag skiter i allt men det skiter jag i

Nä, nu skiter jag i det här. Hejdå bloggen.

Kanske kommer tillbaka någon gång, kommer inte stänga ner den om någon mot förmodan skulle vilja titta in och läsa gamla godbitar (;

Om ni vill veta att jag lever så finns ju min bilddagbok (swoxis) och min msn.

Byebye.

Tankar

Ett sms, en tankeställare, en utgångspunkt.
Lärdomar om livet, om andra, om sig själv.
Nya val, nya källor, nya vägar.

Bara jag har kul så kan jag göra vad som helst.

Ja, jag tänker.

Underbara fredag den 13e

Jag har inte varit alls skrockfull förut utan tvärtemot haft riktigt bra fredag den 13e-dagar, men igår var det ingen kanondag direkt.

Började med att stoppa ner både busskortet och CSN-kortet i automaten på bussen samtidigt så att båda korten nästan förstörs. Smart.

Hade en fin dag i Växjö med Sanna och Sofia men sen när jag kom hem mådde jag sämre och sämre. Gjorde pannkakor till mamma och pappa och höll på att svimma under tiden. Efter att inte blivit bättre på kvällen så slutade jag min dag med att spy upp allt jag fått i mig under dagen (mysigt, jag vet) och helt matt somnade jag.

Fredag den 13e. Underbart.

Dock har det blivit i princip bra igen idag, så Österrike imorgon är utanför fara. Var grymt orolig att jag åkt på någon vinterkräksjuka! Men antagligen blev jag matförgiftad eller fick i mig något annat läskigt, för magen har varit i uppror verkligen. Så nu är jag seg, helt utan energi men jag lever! Imorgon åker jag och vi hörs om en vecka!

Skidor och Knutby

Några fina svängar fick vi allt till i Hana, Sanna och jag, och sen världens längsta snack inne i serveringen och i liften påväg upp. Vi har det fint vi.

Såg på Knutby-dokumentären nyss, klarade inte av att se hela för jag blir så himla skrämd. Det är sjukt hur manipulerade människor kan bli, och att det finns folk som utsätter sina medmänniskor. Jag blir så rädd.

Imorrn vankas det Växjö med Sofia och Sanna och sedan myskväll med Annie och Sanna, det låter mums i mina öron. På söndag är det dags... Österrike!

På språng

Nu sticker jag till Hanaslöv med Sanna! Jag menar, hon har ju bil ;)

Skidor hela kvällen, jag tackar jag!

Bilder

Här är en liten bild på mina nya gardiner:


Mitt hus omringat av vackra ballonger:

Klassmys

Igårkväll var mitt kära gäng NV07, klassen, hemma hos mig och så var även Foppa och Per, våra mentorer. Vi lagade mat, spelade och sjöng, snackade strunt, skrattade massa, spelade singstar, fikade och hade det väldigt myspys!

Jag, Sara, Sanna, Robin och Therése hade dessutom hängt upp 15 svarta ballonger med vita döskallar på i min trädgård så att alla skulle hitta, och de är kvar där än. Jag tog kort på dem när alla stuckit hem vid 23-tiden så det kommer kanske in här sen.

Dessutom var det någon som tjuvplingade på dörren under kvällen och då tänkte vi direkt att det måste varit någon från NV06, men eftersom att det inte upprepades så gav jag upp den tanken. Tur för er, NV06or, för vi hade inte varit nådiga om vi kommit på er!

Releaseparty

Nu ska jag ha ett party till, för nu finns min låt officiellt på Youtube!

http://www.youtube.com/watch?v=IvRpQvZlt3A       här hittar ni Take Five som jag spelade in för drygt en vecka sen. Lyssna och jag blir jätteglad!

Foto plåtat av Tina.


Jubileum!

Vet ni vad det är för dag idag?
Jo, min blogg fyller ett år!

Är det inte helt sjukt? Det började som ett litet ställe att skriva av mig då jag slutade skriva Lunarstorm-bloggar. Där finns förresten alla mina gamla blogginlägg kvar, på Lunarstorm. Swoxis - det är jag det.

Hur som helst - nu ska vi partaja! Vilket jag på mitt eget sätt gör med ett avsnitt av America's next top model, och sedan ska jag sova. Melodifestivalen var inget vidare, massa kända namn med massa dåliga låtar. Alcazar var OK, resten var inget att ha. Dessutom är jag allergisk mot Caroline af Ugglas. Om hon kom i närheten hade jag nog fått eksem och andningssvårigheter.

Detta kan vara ett av de mest blandade och konstiga inläggen i min bloggs historia.

Då kan jag lika gärna skriva med att Sanna idag skulle hämta upp mig för att vi skulle titta på innebandy. Dock hade hon missat den lilla detaljen att jag var i serveringen i Hanaslöv och att hon skulle hämta mig där. Men som sagt, det missade hon och står och väntar utanför mitt hus en mil bort från där jag står och väntar. Det där med vakuum-huvud börjar sakta men säkert stämma in på oss, mer och mer för var dag. Jag kände mig jättedum, iallafall.

Imorgon är det kusinkalas!

GRATTIS BLOGGEN!

I taket lyser stjärnorna

Igår kväll var jag på bio med Sanna (som körde!), Annie och Sofia. Bortsett från att Sofia och jag hade en fnissattack i början av det sorgliga så var det en väldigt nedstämd film, men vad hade jag väntat mig? Efter att ha läst boken sisådär 2384496448461 gånger så visste jag ju vad som väntade, helt enkelt. Det finns inget annat än säga att Johanna Thydell har skapat ett mästerverk.

I övrigt en underbart bra fredagskväll.

Torsdag den 5 februari..

... var dagen då jag:

- Vaknade upp och var stensäker på att jag gift mig med Erik Segerstedt, men det var tyvärr bara i drömmen.

- Blev kallad vakuumhuvud av Foppa - även Sanna fick denna benämning. Tack så mycket.

- Slutade redan vid 13 och hade en mysig eftermiddag hemma.

- Plåtades av fina Tina för ett "skivomslag".

Att man alltid lyckas

Efter en svenskalektion på 80 minuter, 5 minuters rast och sedan en helgalen mattelektion på 90 minuter så var man rätt slut när klockan slog 15:30 och man äntligen fick gå hem. På väg ut ur kemisalen, där vi hade lektionen idag, så skulle jag bara pilla lite på en skinnpung som stod på ett bord. Jag lyfte upp den och kände lite på det tunga innehållet. Sanna kom och satte sin hand under och sa "jag får känna", och självklart så släpper jag påsen ner i hennes hand. Dock var hon inte med på det så den far i golvet. Vad som var i? Ungefär en miljon små blykulor som nu flög all världens väg över hela golvet då påsen inte var återförsluten.

Foppa var inte förvånad utan suckade, skakade på huvudet (som bara Foppa kan göra), och gav oss nycklarna så att vi kunde springa och hämta sopborste. Sen kallade han oss Piff och Puff. Jag är i och för sig inte förvånad över det där sista.

Efter en kvart av sopning hade vi fått upp de flesta kulorna, jag sopade faktiskt upp några av de som Fredrik och Isa välte ut lite tidigare på dagen.

TV-kändis

Ja, nu kan ni kalla mig Sofia-känd-från-tv. Iallafall var jag med på smålandsnytt i 4 sekunder. Klippet finns att hitta på www.svt.se/smalandsnytt, det är inslaget om stress. 


Sanna är tuffast!

Vad hände idag? Jo, Sanna gick och tog körkort! Är inte det hur fantastiskt som helst?

Så ikväll har jag åkt raggarrunda med henne :) Vi körde runt i halva Alvesta ett bra tag tills vi åkte till Ica för att handla åt hennes mamma. När vi skulle ta en kundvagn så kom Sanna på att hon inte hade någon plånbok med sig. Smart! Så vi åkte hem till Sanna igen, hämtade plånboken, och körde och handlade. Där skrattade vi runt och kände oss jättevuxna. Efter att kört förbi körskolan och retat de på teorikursen där inne så kom jag hem. Inte för att jag ska säga något om teorikursarna, jag har ju inte ens börjar där. Men sen är det 8 månader till jag fyller 18 också. Kul, verkligen.

Målat om

Jag har tagit fram stora design-penseln och målat om här lite. Själv är jag himla nöjd, det blev bättre än jag trodde! :)

Ögonen i bakgrunden har jag hämtat från mina kära vänner Elina, Sanna, Lise, Therése, Philip, Krissi, Tina, Simon, Moa och så är jag själv också med lite här och var.

RSS 2.0