Super deluxe extended edition ergonomiska Bengt 3000,5

Sofia: Har du precis som Sanna här problem med ständig värk i dina armar och axlar?

Sanna: Eller har du problem med att hitta den rätta känslan, precis som Sofia?

Adrian: Mitt problem är den stora friktionen. Det hade varit bättre med lite mer glid!

Sofia: Men lugn, det finns en lösning på alla dina problem – nya super deluxe extended edition ergonomiska Bengt 3000,5!

Sanna: Förut använde jag den här – men se så ful den är! Utan kurvor ligger den inte alls bra i handen. Och hur ska man kunna ha det roligt om det inte ens är bekvämt?

Sofia: Nya super deluxe extended edition ergonomiska Bengt 3000,5 finns i alla färger och former.

Adrian: Finns till och med i extra kurvig – för dig som vill ha något att greppa! Med den minimala belastningen och den obefintliga friktionen tar super deluxe extended edition ergonomiska Bengt 3000,5 suddningen till en helt ny nivå!

Sanna: Vad som gör super deluxe extended edition ergonomiska Bengt 3000,5 till en unik produkt är det vinnande konceptet att du kan byta färgskal helt efter humör. Idag till exempel, föredrar jag en grön. Sofia här, hennes dag är gul, medan Adrian kör på den lite speciella regnbågsfärgade.

Sofia: Nya super deluxe extended edition ergonomiska Bengt 3000,5 tar suddningen till en helt ny nivå! Ute i din butik nu!

 

Vi höll tal idag, vi tre som står med i texten här ovan. En liten chansning på att vara så pass oseriös och det gick väl hem, svenska-G förstod inte ens skämten så hon tyckte inte det var något fel på det. Men sen verkade ju allt annat vara lite värdelöst. Jisses, den människan. Jag hade ett litet smärre utbrott i matsalen, men det fixar sig väl. Kanske. Kanske inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0